Tämä start-up haluaa muuttaa kaiken ruoan pieniksi neliöiksi

Vaikka monien tarkkailijoiden tulevaisuus on pimentynyt resurssien saatavuuden suhteen, eri yhteiskunnat kuvittelevat tulevaisuuden ruokaa. Näistä startup-yritys SquarEat haluaa muuttaa kaikenlaiset ruoat pieniksi neliöiksi ruokkiakseen maailmaa.

Pienet neliöt 50 g

Monet aloittavat yritykset ja muut tutkijat kehittävät tai markkinoivat jo sitä, mitä voitaisiin pitää tulevaisuuden ruokaa. Foodtech -käsite sopii täydellisesti tähän kehykseen. Näitä ovat laboratorioliha eläinten kantasoluista, vitamiineja, kivennäisaineita ja ravintoaineita sisältävä Soylent -juoma sekä ihmisravinnoksi tarkoitettujen hyönteisten viljely.

Ehkä hämmästyttävin konsepti on käynnistyvä SquarEat, joka sijaitsee Miamissa (Yhdysvallat). Ei mitään kovin monimutkaista, koska tavoitteena on tarjota kuluttajille mahdollisuus syödä kaikkea pieninä neliöinä. Tarkemmin sanottuna ruoka pakataan ennen kuin se leikataan pieniksi neliöiksi 50 grammaa kukin.

Kyseiset neliöt tulee monenlaisia ​​makuja. Tässä on tyhjentävä luettelo: kana, suklaa, manteli, bataatti, parsa, basmatiriisi tai jopa vegaaninen hampurilainen. Joten ilmeisesti, jos maku ja ravitsemuksellinen laatu näyttävät olevan läsnä, tämän ruoan ulkonäkö on paljon lähempänä proteiinipatukoiden kuin alkuperäisten elintarvikkeiden ulkonäköä.

neliömäinen ruoka
Crédits: kaapata YouTube / SquarEat

Kohtuulliset hinnat

”Neliön muodon ansiosta pystymme suorittamaan massatuotannon gastronomisia tekniikoita käyttäen […]. Lämpösäilytys, ruoanlaitto matalassa lämpötilassa ja tyhjiöpakkaus mahdollistavat korkealaatuisen ruoan valmistamisen ja myymisen kohtuulliseen hintaan ”, totesi SquarEatin perustajat vuonna lausunto Käytetty 16. elokuuta 2021.

Aloittaja haluaa mullistaa gastronomia ja olla osa tulevaisuutta perimällä kohtuulliset hinnat. Itse asiassa viisi aterialaatikkoa, joissa kussakin on 6 ruutua, maksavat vain kymmenen dollaria. Välittömästi ihmiset, jotka ovat enemmän kiinnostuneita elintarvikkeiden mausta ja ravitsemuksellisesta laadusta kuin ulkonäöstään, voivat olla kiinnostavia. SquarEat lanseerattiin muutama viikko sitten a joukkorahoituskampanja konseptinsa ja markkinointiprojektinsa kehittämiseksi. Tätä kirjoitettaessa kampanja ylitti 180 000 dollaria kiitos 87 osallistujalle.

Päätavoitteena on saavuttaa aterian toimitusmarkkinat, jotka ovat 6 miljardia dollaria vuodessa Yhdysvalloissa. Massiivisen kaupallistamisen yhteydessä SquarEatin pienet neliöt voivat jonain päivänä päätyä myyntiautomaateihin – jotka perustettaisiin eri paikkoihin, kuten supermarketteihin, toimistoihin, kouluihin – tai lentokoneiden aterioiden valikossa linja.

Naamioi itsesi lintujen ulosteisiin, näiden hämähäkkien selviytymiskysymys

Siperiassa metsäpalot pimentävät kaikki muut yhdessä